Detta är Skogsfloating

Samtal i Skogsfloatingrummet

Skogsfloating – ett koncept

Skogsfloating är ett jämställt sätt att mötas. I skogsfloatingrummet sitter alla tillbakalutade, på samma nivå. Det gör att vi ser varandra och omgivningen ur ett annorlunda perspektiv. De intryck du får från omgivningen påverkar dina associationer och därmed samtalets innehåll. Samtal som inspireras och påverkas av det oförutsedda blir livligare och kan leda fram till nytänkande resultat.

Stunden i skogsfloatingrummet är den tydligaste delen i konceptet Skogsfloating. Men, i konceptet döljer sig många små detaljer för att få ett bra resultat. En skogsfloatingsittning börjar med att man lämnar den mätbara tiden vid startplatsen. Där lämnar vi också de “måsten” som hela tiden ligger och arbetar omedvetet  i bakgrunden. Samlingsplatsen ligger några hundra meter från skogsfloatingrummet så vi får en lugn och skön promenad dit. Vi använder den till fartsänkning och sinnesöppning, långsamt så att du hinner lägga märke till de små detaljerna.

Ett bra samtal ställer krav på att man är här och nu, att man är en deltagande deltagare.  För de flesta av oss betyder det att vi behöver plocka av klockan och stänga av mobiltelefonen. Vi behöver ofta en guidning för att slå av på farten.

Går vi fort kan man ju tro att man tänker fort, och det kanske man gör men man tänker sällan nytt. Hög fart eller stress gör att vi tänker fort genom att återanvända kända och beprövade lösningar men vill vi komma åt kreativiteten behöver både kropp och knopp vara i ett lugnare läge. Skogsfloating hjälper dig att komma dit.

Skogsfloating med naturlig härvaro
Om skogsfloating rummet
Jag vill ha kontakt om Skogsfloating

Comments are closed.