Vägen till en sund och balanserad organisation

Samtal i skogsfloatingrummet
Samtal i skogsfloatingrummet ger oväntade inslag som när ekorren passerar i trädtopparna.

Att allt förändras, hela tiden är en av få saker vi kan vara helt säkra på. Det händer med oss själva, organisationen vi är verksamma i och överallt runt omkring oss. Dessutom går det fort.

En sund organisation är en organisation som vårdar sina medarbetare, ser dem som resurser och ger dem utrymme att utvecklas. Det leder till en utvecklande och långsiktigt hållbar organisation.

Vi erbjuder en halvdag som ger dig några insikter och verktyg som kan hjälpa dig att se din organisation ur ett annat perspektiv. Genuine Contact är den metod vi använder och den här kursen är ditt första steg för att få kännskap i hur vi arbetar.

När du lämnar kursen får du med dig:

  • Några enkla verktyg som du kan använda direkt, på egen hand
  • Förståelse för hur din mentala karta över hur världen fungerar påverkar din organisation
  • Ett annat perspektiv på hur din organisation fungerar
  • Värdet i att arbeta för en sund och balanserad organisation
  • En inblick i metoder och förhållningssätt som används inom Genuine Contact Program
  • Tagit den första modulen i Genuine Contact. Den ger dig möjlighet att ta fler kurser med olika innehåll men med samma förhållningssätt till lärande, ledarskap och utveckling.

Investering: 9oo SEK + moms
Bokar du Vägen till hälsa och balans i sunda organisationer samtidigt så bjuder vi på den här modulen. Kontakta oss via knappen så får du en faktura med rätt summa och biljett till båda kursmodulerna.

Comments are closed.